Drømme -og
Mindset mentor

Om mig

Jeg hedder Anne Værgman, er født i 1961 år. Født og opvokset på Amager.

Jeg bor i dag på landet uden for Holbæk, på et smukt landsted, hvor mine to heste går på folden og hygger sig. Jeg har også en hund. Dyr har altid spillet en stor rolle i mit liv.

Jeg blev skilt efter 26 års ægteskab, og vi er stadig bedste venner og stadig en kernefamilie under højtider, fødselsdage og vi hjælper hinanden. Vi har en datter, Amanda på fra 1996 år som læser til Psykolog.


Anne-portræt-rund

Jeg har boet 7 år i udlandet alt i alt, først 3 år i Canada som Au-pair, hvor jeg samtidigt læste psykologi på Universitetet. Dernæst 3 år i Los Angeles, USA som medfølgende ægtefælde, da min mand blev udstationeret. Under dette ophold fik jeg en uddannelse på et lokalt universitet som datamatiker og vandaerobic instruktør.

Det seneste ophold i udlandet var helt specielt. Vi rejste som familie til Canada for at udleve vores drømme. Det var fra 2008-2009. Det var et helt unikt ophold. Jeg skrev to bøger under det ophold, fordi min barnedrøm var at blive forfatter. Begge bøger er udgivet og flere på vej.

Jeg har altid vidst at jeg ville hjælpe andre, og efter selv at have udlevet en mine egne store drømme og stadig udlever drømme, kickstartede jeg for 4 år siden min karriere som coach og mentor, for jeg brænder for at hjælpe andre, der ligeledes ønsker at udleve en gemt eller eksempelvis en barnedrøm. Jeg kan slet ikke beskrive den glæder jeg oplever, når jeg har guidet et andet mennesker, som i øvrigt har et godt liv, til at opdage at der er mere i livet og leve et endnu bedre liv i frihed og glæde.


Jeg er drømme- og mindsetmentor og ser naturligt dit potentiale og dine nuværende begrænsninger. Med mine 26 års erfaring med projektledelse og change manager i IT branchen, har jeg udviklet en sans for at fornemme hvordan du hurtigt identificerer, hvad der kan få dig til at vokse som menneske, og opdage det du virkelig er god til og få dig til at tro mere på dig selv og hurtigt kan identificere, hvordan du kan opnå dit mål.

Jeg bruger mine evner fra min nuværende praksis med coaching, hypnose og oppe teori til at transformere dit mindset omkring dig selv, så du kan opnå dine drømme og gøre det umulige muligt. Og har du brug for praktisk hjælp med en projektplan, så hjælper jeg dig også med den del.
Min udviklings rejse fortsætter hele livet, og for nylig startede jeg samarbejde med min ven og mentor Anders Hansen, (som har Bob Proctor som ven og mentor). Se video nedenfor og hør hvad Anders Hansen siger om mig.

Tre ord der beskriver mig ganske godt: Modig, vedholdende og eventyrlysten.

Gratis 1:1 samtale Følg mig på Facebook